Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

AZDome M06 4K 1CH Wifi GPS dashcam

Productomschrijving
De AZDome M06 is een nieuwe en stijlvolle 4K (2880p) dashcam en is de opvolger van de zeer succesvolle GS63H van AZDome. Hij heeft dezelfde handige functies zoals Wifi en GPS en de beeldkwaliteit is verbeterd door het gebruik van de hoogwaardige Sony IMX323 sensor. Door de handige zuignap bevestiging is hij makkelijk te gebruiken in meerdere voertu...

De AZDome M06 is een nieuwe en stijlvolle 4K (2880p) dashcam en is de opvolger van de zeer succesvolle GS63H van AZDome. Hij heeft dezelfde handige functies zoals Wifi en GPS en de beeldkwaliteit is verbeterd door het gebruik van de hoogwaardige Sony IMX323 sensor. Door de handige zuignap bevestiging is hij makkelijk te gebruiken in meerdere voertuigen.

Sony sensor

De AZDome M06 is uitgerust met de hoogwaardige Sony IMX323 beeldsensor die zeer heldere opnames maakt, ook in het donker. De AZDome M06 4K filmt hiermee met 2880p in 24fps. De resolutie kan ook lager worden ingesteld, zoals op FullHD 60fps of 30fps. 

Optionele achtercamera

Met de optie om een VGA achtercamera aan te sluiten kan deze AZDome M06 worden uitgebreid naar 2CH dashcam. De camera filmt dan zowel voor als achter de auto en kan hierdoor ook eenvoudig worden gebruikt als achteruitrijd camera. De beelden van de voor- en achtercamera worden beide opgeslagen op de SD kaart en er is geen aparte voeding nodig voor de achtercamera. Hij wordt eenvoudig aangesloten op de voorste camera en krijgt via deze kabel ook stroom.

De achter camera kan optioneel op de voeding van de achteruitrijd verlichting worden aangesloten. Indien de auto dan in zijn achteruit wordt gezet wordt het beeld van de achter camera groot op het LCD scherm weergegeven. Op deze manier kan de dashcam eenvoudig worden gebruikt als inparkeer hulp.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

Parkeerstand

De M06 heeft een handige parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In de parkeerstand begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. Hij slaat in dat geval 10 seconden vóór en 20 seconden na dat evenement op.
Let erop dat voor het gebruik in de parkeerstand een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. Deze continue voeding zorgt er door de ingebouwde beveiliging tevens voor dat de accu van de auto niet leegraakt.

Productspecificaties

EAN
6923788074022
Video resolutie
4K (2880p) 24fps
Night vision
Zeer goed
Wifi
check

Eerder bekeken

AZDome M06 4K 1CH Wifi GPS dashcam
AZDome M06 4K 1CH Wifi GPS dashcam

Niet op voorraad
€89,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking