Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam

Productomschrijving
De AZDome PG18S Pro is een prachtige grote digitale binnenspiegel en dashcam in één. Deze PG18S Pro heeft een groot 12 inch LCD Touchscreen LCD scherm waarop alles wat achter de auto gebeurt wordt weergegeven. Je plaatst hem over de huidige binnenspiegel en je krijgt daarmee een volledig digitale binnenspiegel.Door het gebruik van de achtercamera...

De AZDome PG18S Pro is een prachtige grote digitale binnenspiegel en dashcam in één. Deze PG18S Pro heeft een groot 12 inch LCD Touchscreen LCD scherm waarop alles wat achter de auto gebeurt wordt weergegeven. Je plaatst hem over de huidige binnenspiegel en je krijgt daarmee een volledig digitale binnenspiegel.

Door het gebruik van de achtercamera kan het zicht naar achteren tot 400% worden verbeterd, vooral in het donker en bij slechte weersomstandigheden. De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K heeft daarnaast een parkeerstand, G-sensor en wordt geleverd met GPS antenne en 32gb Micro SD kaart.

Full Mirror design

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K is een uniek vormgegeven 2CH dashcam en kan over elke binnenspiegel worden geplaatst met de meegeleverde rubberen beugels. Door zijn grote 12 inch Touchscreen LCD scherm vormt hij hiermee een digitale binnenspiegel van hoge kwaliteit. Het beeld van de FullHD achtercamera wordt volledig digitaal weergegeven op het grote LCD scherm en met één 'swipe' op het scherm kan worden gewisseld tussen de voor- en achtercamera.

Met één druk op de knop kan het beeldscherm ook worden uitgeschakeld of in 'stand-by' stand worden gezet waarbij tijd- en datum worden weergegeven. Op deze manier fungeert de AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K weer als normale (niet-digitale) binnenspiegel.

Dashcam + inparkeer hulp

Door zijn handige design én achtercamera is de AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K ook ideaal om te gebruiken als parkeerhulp bij het inparkeren. De achtercamera wordt geleverd met extra kabel aan de voeding die kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. Indien de auto in zijn achteruit wordt gezet wordt hiermee automatisch de achtercamera groot in beeld weergegeven samen met parkeerhulp indicators.  

Automatische Time Lapse parkeerstand

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K Full Mirror heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde een foto en wordt dit later als video afgespeeld. Dit heeft een kenmerkend karakter waardoor het lijkt doorgespoeld. Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is de AZDome Mini USB 3-draads Continue voeding vereist (zie accessoires), de parkeerstand kan niet handmatig worden geactiveerd. 

2CH 2K + FullHD

De AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K filmt met haarscherpe 2K 1440p resolutie in 30fps aan de voorkant en FullHD 1080p aan de achterkant. Hierdoor zijn veel details zoals kentekens en personen herkenbaar in beeld. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera en ontvangt ook stroom via deze kabel, er is dus geen extra stroomtoevoer nodig.

Voor langere voertuigen is een verlengkabel van 10m verkrijgbaar voor de achter camera (zie accessoires). Handig als je de dashcam bijvoorbeeld in een camper of caravan wil gebruiken.

Productspecificaties

EAN
2112888680453
Video resolutie
2K + FullHD 30fps
Night vision
Zeer goed
Wifi
Nee

Eerder bekeken

AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam
AZDome PG18S Pro Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam

Niet op voorraad
€189,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking