Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Cellink Neo 6 6000mAh dashcam battery pack

Productomschrijving
Deze Cellink Neo 6 6000mAh is een geavanceerde high capacity battery pack speciaal ontworpen om elke dashcam te gebruiken in de parkeerstand zonder de accu van de auto te belasten. De Cellink Neo 6 is uitgerust met Bluetooth waardoor eenvoudig via de telefoon kan worden verbonden om de resterende capaciteit en andere informatie te bekijken.De Celli...

Deze Cellink Neo 6 6000mAh is een geavanceerde high capacity battery pack speciaal ontworpen om elke dashcam te gebruiken in de parkeerstand zonder de accu van de auto te belasten. De Cellink Neo 6 is uitgerust met Bluetooth waardoor eenvoudig via de telefoon kan worden verbonden om de resterende capaciteit en andere informatie te bekijken.

De Cellink Neo 6 wordt geleverd met alle benodigde accessoires om hem professioneel in te (laten) bouwen en te integreren in het voertuig. De Cellink Neo 6 6000mAh is gemaakt van duurzame materialen en heeft een stevige aluminium behuizing die bestand is tegen een stootje en schommelingen in temperatuur. 

Hardwire aansluiting

De geavanceerde Cellink Neo 6 6000mAh kan direct op een geschakelde zekering in de auto worden aangesloten zodat hij alléén wordt opgeladen tijdens het rijden. De Cellink battery pack wordt geleverd met een 3-wire output waardoor hij geschikt is voor dashcams met automatische parkeerstand die via het contact worden ingeschakeld.

Let op: Om bij een dashcam de parkeerstand te gebruiken moet de Continue voeding van de dashcam worden aangesloten op de 3-draads output van de Cellink. Bij gebruik van de Plug&Play sigarettenoutput zal de parkeerstand bij meeste dashcams niet werken en zal de dashcam gewoon blijven filmen tot de Cellink leeg is.

Plug&Play aansluiting

Uitsluitend bij Allcam wordt de Cellink Neo 6 standaard ook geleverd met een sigaretten oplader en vrouwelijke sigarettenplug zodat de power bank zeer eenvoudig kan worden aangesloten en gebruikt. Plug simpelweg de meegeleverde sigarettenvoeding input in de auto en de sigarettenvoeding van de dashcam in de vrouwelijke output van de Cellink Neo 6. Let erop dat met deze aansluiting de automatische parkeerstand via de 3-wire aansluiting (parkeerstand op contact) niet werkt. Enkel dashcams met visuele automatische parkeerstand kunnen hierdoor in de parkeerstand worden gebruikt met de Cellink Neo 6 Plug&Play methode.

Let op: Zorg ervoor dat de schakelaar op 'Low' staat wanneer de Cellink is aangesloten met de sigarettenvoeding. Wanneer hij op 'High' staat kan dit schade aan de sigarettenvoeding veroorzaken.

Tot 25 uur stroom

De Cellink Neo 6 wordt tijdens het rijden binnen 40 minuten opgeladen en levert daarna tot wel 25 uur stroom aan de dashcam zonder de accu van de auto verder te belasten. Bij gebruik in de parkeerstand kan de gebruiksduur zelfs nog verder oplopen. Deze indicatie is gebaseerd op een 2CH dashcam.

Specificaties

Capaciteit: 6000mAh 76.8kWh
Input: 12V-17V 6.5A Max
Output: 11V-14.5V 2A Max
Oplaad duur: 40 minuten
Gebruiksduur: Tot 25 uur (gebaseerd op 2CH dashcam)
Gewicht: 1400 gram
Afmetingen: 15.7*17.1*3.9 cm
Kabellengtes:
- Hardwire input kabel: 3.0m
- Hardwire output kabel: 1.8m
- Sigaretten input kabel: 1.5m
- Sigaretten output kabel: 0.1m (hierop kun je de lange sigarettenvoeding van de dashcam aansluiten)

Productspecificaties

EAN
5060677880621

Eerder bekeken

Cellink Cellink Neo 6 6000mAh dashcam battery pack
CellinkCellink Neo 6 6000mAh dashcam battery pack

Op voorraad
€249,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking