Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

AZDome Continue voeding USB-C 3-draads

AZDome Continue voeding USB-C 3-draads
Productomschrijving
Deze AZDome Continue voeding USB-C 3-draads is een intelligente voeding voor onder andere de AZDome M560. Deze continue voeding kan worden aangesloten op de zekeringskast van de auto om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. De AZDome M560 kan daardoor worden gebruikt in de parkeerstand. Variabele accu beveiliging De voe...

Deze AZDome Continue voeding USB-C 3-draads is een intelligente voeding voor onder andere de AZDome M560. Deze continue voeding kan worden aangesloten op de zekeringskast van de auto om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. De AZDome M560 kan daardoor worden gebruikt in de parkeerstand.

Variabele accu beveiliging

De voeding heeft een ingebouwde module met schakelaar die ervoor zorgt dat de accu van de auto niet leeg raakt door het filmen met de dashcam. De schakelaar kan worden ingesteld op 11.8V/23.6V, 12.0V/24.0V, 12.2V/24.4V of 12.4V/24.8V. De stroom wordt onderbroken wanneer het voltage van de accu onder de ingestelde drempel komt.

Automatische parkeerstand

Doordat deze AZDome voeding wordt aangesloten op twee verschillende stroompunten merkt de dashcam wanneer het contact van de auto wordt aan- en uitgezet. Hij gaat hierdoor automatisch in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint weer met de reguliere opname wanneer de auto wordt gestart.

Installatie

Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van deze Continue voeding.

Inclusief vier typen Add-a-fuse plugs

Het aansluiten van de voeding wordt nog makkelijker gemaakt doordat 4 type add-a-fuse plugs zijn meegeleverd. Op deze manier hoeft enkel de zekering te worden vervangen voor één van deze plugs. Dit is een stuk veiliger dan wanneer draden bij een bestaande zekering moeten worden gestoken.

Specificaties

Lengte: 3.5m (Stekker -> 2.5m -> Omvormer > 1.0m -> Zekering/Accu).
Stekker: USB-C
Input: 12V/24V
Output: 4.7V 1.5A
Accu bescherming: 11.8V-12.4V
Type: 3-draads

Productspecificaties

EAN
2112888680613

Eerder bekeken

AZDome Continue voeding USB-C 3-draads
AZDome Continue voeding USB-C 3-draads

Op voorraad
€29,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking