Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

AZDome VGA achter camera

Productomschrijving
AZDome VGA achter camera om de AZDome GS63H en M02 uit breiden met achteruitrijd camera. Deze camera is dezelfde camera die standaard wordt geleverd bij de. Deze camera past ook op andere dashcams met 2.5mm AV-in contact.Let op: Bij de AZDome GS63H werkt deze achter camera alléén wanneer bovenop bij de dashcam bij de Aux ingang 'AV IN' weergegeve...

AZDome VGA achter camera om de AZDome GS63H en M02 uit breiden met achteruitrijd camera. Deze camera is dezelfde camera die standaard wordt geleverd bij de. Deze camera past ook op andere dashcams met 2.5mm AV-in contact.

Let op: Bij de AZDome GS63H werkt deze achter camera alléén wanneer bovenop bij de dashcam bij de Aux ingang 'AV IN' weergegeven staat. Indien er 'TV OUT' staat ondersteunt de dashcam geen achter camera. 

480p en IP68 waterdicht

Door de GS63H uit te breiden met deze tweede externe camera kan ook achter de auto worden opgenomen. De tweede VGA camera filmt met 480p en is IP68 waterdicht, hij kan hierdoor op de bumper maar ook op de achterruit worden gemonteerd. Indien aangesloten filmt de GS63H voorcamera met 1080p 60fps en de achtercamera met VGA (480p) 30fps. De achtercamera wordt aangesloten aan de voorste camera met een lange kabel van 6 meter (meegeleverd).

Het beeld van de achtercamera wordt in spiegelbeeld opgenomen zodat het gelijk is aan het beeld van de binnenspiegel. Indien gewenst kunnen de beelden later met elke gewenste video player worden omgedraaid.

High-brightness LED's

De achtercamera is bovendien uitgerust met 4 High-Brightness LED's. Wanneer de extra bekabeling van de achtercamera wordt aangesloten op het achteruitrijd licht zullen de LED's gaan branden wanneer u de auto in zijn achterruit versnelling zet. De aansluiting kan uiteraard ook worden weggelaten.

Productspecificaties

EAN
2112888679198

Eerder bekeken

AZDome VGA achter camera
AZDome VGA achter camera

Op voorraad
€25,99 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking