Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

AZDome M550 3CH 4K Wifi GPS 64gb dashcam

Productomschrijving
Deze AZDome M550 3CH 4K is een zeer uitgebreide en professionele dashcam met drie camera's. De camera aan de voor- en achterkant houden de weg in de gaten en met de interieur camera worden bestuurder en inzittenden gefilmd. De AZDome M550 is daarom bij uitstek geschikt voor taxi's of rijscholen. De M550 neemt ook nog eens op in de scherpste 4K reso...

Deze AZDome M550 3CH 4K is een zeer uitgebreide en professionele dashcam met drie camera's. De camera aan de voor- en achterkant houden de weg in de gaten en met de interieur camera worden bestuurder en inzittenden gefilmd. De AZDome M550 is daarom bij uitstek geschikt voor taxi's of rijscholen. De M550 neemt ook nog eens op in de scherpste 4K resolutie en hij is uitgerust met Wifi en GPS.

Ultra 4K resolutie

De M550 3CH 4K 64gb is uitgerust met de nieuwste 8.0MP beeldsensor die garant staat voor de scherpste Ultra 4K video's. Hij filmt met een resolutie van 3840p*2160p) met 25fps, maar je kunt hem ook op FullHD 60fps laten opnemen. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kunne met de dashcam foto's in 18M pixels worden gemaakt. 

De meegeleverde achter camera is uitgerust met een FullHD (1080p) beeldsensor zodat ook alles wat achter de auto gebeurt in de beste kwaliteit wordt vastgelegd. Kentekens en personen zijn dus altijd herkenbaar in beeld, óók in het donker. De interieur camera filmt tevens in FullHD 1080p resolutie. Wanneer beide camera's worden gebruikt filmt de M550 in QuadHD 1440p + 2x FullHD 1080p.

3.0 inch breedbeeld LCD scherm

Een andere unieke eigenschap van deze M550 3CH 4K 64gb is het heldere en grote 3.0 inch LCD breedbeeld scherm. Op het scherm wordt weergegeven wat de camera opneemt en met één druk op de knop kan het menu worden betreden of kan een foto worden gemaakt. Ook de opname kan worden gestart en gestopt of de microfoon worden aan- of uitgezet. De interface van het menu is erg gebruiksvriendelijk waardoor het wijzigen van instellingen een fluitje van een cent is. 

FullHD achtercamera

Deze M560 3CH 4K 128gb word standaard geleverd met een FullHD achtercamera die op de achterruit kan worden gemonteerd. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op het interne eMMC geheugen. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het touchscreen LCD scherm getoond en met één druk op de knop kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven.

Wifi

De M550 3CH 4K 64gb is uitgerust met wifi en daardoor kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

Ingebouwde GPS

De M550 3CH 4K 64gb heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Automatische parkeerstand

De M550 3CH 4K 64gb dashboard camera beschikt over een handige automatische parkeerstand. De parkeerstand beschikt over drie opties:

Alleen Time lapse: De camera filmt continue met Time lapse in 720p 1fps, ook met de eventuele achter camera en interieur camera.
Alleen Beweging: De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 1 minuut gestart. Deze functie werkt alleen bij de voorste camera.
Uit: De camera filmt gewoon door met de ingestelde resolutie. De parkeerstand wordt niet ingeschakeld.

* De automatische parkeerstand van de M550 3CH 4K 64gb werkt alléén in combinatie met de optioneel verkrijgbare AZDome Continue voeding Mini USB 3-draads en kan niet handmatig worden aan- en uitgezet. In combinatie met de continue voeding gaat de camera vanzelf in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint de normale opname wanneer u de auto weer start. Ideaal dus om deze M550 3CH 4K 64gb te gebruiken als beveiliging voor de auto.

Inclusief 64gb Micro SD kaart

De AZDome M550 3CH 4K wordt standaard geleverd met een 64gb Micro SD kaartje zodat je direct kunt beginnen met opnemen. De AZDome M550 ondersteunt ook grotere Micro SD kaarten tot 256gb. Op de meegeleverde 64gb kaart kan zo'n 10 uur aan 3CH video's in 4K worden opgeslagen.

Productspecificaties

EAN
6906144158741
Video resolutie
True 4K + 2x FullHD
Night vision
Uitstekend
Wifi
ja

Eerder bekeken

AZDome M550 3CH 4K Wifi GPS 64gb dashcam
AZDome M550 3CH 4K Wifi GPS 64gb dashcam

Op voorraad
€169,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking